Çarşamba, Temmuz 06, 2011

ÇOLAKOĞLU METALURJİ İŞ BAŞVURUSU

ÇOLAKOĞLU METALURJİ İŞ BAŞVURUSU
Çolakoğlu Metalurji iş başvurusu için gereken bilgiler yer almaktadır.


Çolakoğlu Metalurji, bireylerin hayat standardını artıran daha yaşanabilir, sağlam ve modern yapılar için, sektöründeki son teknolojiyi kullanarak güvenilir ve müşteri ihtiyaçlarını karşılayan ürünleri, çevre ve sosyal sorumluluk bilinci ile üretmeyi kurumsal değeri olarak kabul etmiştir.

Müşterileri ile uzun vadeli ilişkiler kurmayı esas alan Çolakoğlu Metalurji, kuruluşundan bugüne kadar, güvenilirliği ve kalitesi açısından Türk sanayisinin lider firmaları arasında yer almış ve hem kendisini hem de sektörü daha ileriye taşıma noktasında önemli adımlar atmıştır.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman firmaya ait kariyer sayfasından açık iş ilanları için başvuru yapabilirsiniz.

*
ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.