Çarşamba, Temmuz 06, 2011

Unilever İş Başvurusu

Unilever İş Başvurusu

Unilever iş başvurusu yapma işlemleri hakkında bilgilerin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.

Management Trainee İş Başvurusu
Management Trainee işe Alımları 3 seviyeden meydana gelmektedir:
1. Yetkinlik Bazlı Başvuru Formu (Ön eleme için)
2. Mülakat
3. Selection Board (Değerlendirme Merkezi)

MT başvuru formlarında yer alan yetkinlik bazlı soruların eksiksiz olarak doldurulması gerekir. Bütün başvuru formları bu sorulara göre değerlendirilip puanlanır.Başvuru formları başarılı bulunan adaylar Başvuru Formu Puanına göre mülakata davet edilir.Mülakatlarda başarılı olan adaylar Selection Board'a (Değerlendirme Merkezine) davet edilir.Selection Board mülakatlarda başarılı olan 6 adayın bulunduğu tüm gün devam eden ve günün sonunda sonucun açıklandığı bir Değerlendirme Merkezidir.

MT başvurularıyla ilgili hatırlatmalar
Başvuru formunuzu seçerken, işe alım sayfasında bulunan form açıklamalarındaki toplam iş tecrübesi, İngilizce bilgisi vb açıklamaları dikkate alarak başvurunuzu yapınız.Başvuru formunu ve yetkinlik bazlı soruları eksiksiz cevapladığınızdan emin olunuz.Fakat tamamiyle doldurulmuş ve "submit" edilmiş formlar değerlendirmeye alınır.Yetkinlik bazlı örnekler, hayatınızın her alandan olabilir. Yetkinlik bazlı cevapların uzun veya kısa olması değil anlatım şekli ve sorunun tam karşılığı olması önemlidir.Başvuru formunuzda her bölüm ayrı ayrı puanlanır. Her bölümü aynı dikkat ve titizlikle cevaplandırdığınızdan emin olunuz.Mutlaka fonksiyon tercih(ler)i yapınız;ilk iki departman tercihinin öncelikli olarak değerlendirildiğini unutmayınız.Form "Submit" edildiğinde üzerinde değişiklik yapılamaz bu nedenle yeterli zamanınız yoksa "as Draft" butonuna basıp formu uygun olduğunuz zaman doldurabilirsiniz.Başvuru formu puanlanan tüm adaylara sistem üzerinden bilgilendirici mesaj ulaşır.MT işe alım dönemi yoğunlukla Nisan-Temmuz ayları arasındadır. Ancak ek bir ihtiyaç duyulduğunda MT alımları yapılır.Başvuru formlarının geçerlilik süresi 6 aydır. 6 ay sonra formunuzu güncellediğinizden emin olunuz.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman Unilever'in resmi sitesinin insan kaynakları sayfası açılacak. Açılan bu sayfada başvurmak istediğiniz kısma ait formu doldurun.

* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.