Çarşamba, Temmuz 06, 2011

MERCEDES BENZ İŞ BAŞVURUSU

MERCEDES BENZ İŞ BAŞVURUSU

Mercedes Benz iş başvurusu işlemleri hakkında açıklamaların ve bilgilerin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.

Mercedes-Benz Türk firması, Türkiye’deki liderlik konumunun gerektirdiği modern ve stratejik İnsan Kaynakları uygulamalarına, firma personelinin ve stajyerlerin eğitimine ve Türk halkına hizmet sunmaya bilhassa önem vermektedir.

Bu bağlamda personel profilini, mesleğinde uzman, gelişmiş sosyal yetkinliğe sahip, firmaya ve çalıştığı fonksiyona yönelik motivasyonu yüksek; öğrenmeye, kendini geliştirmeye ve katma değer yaratmaya arzulu biçiminde tanımlamaktadır.

Firma geliştirmiş olduğu öncü teknolojiler, üstün ürün kalitesi ve “Mükemmelliğe Adanmışlık” prensibi ile dahil olduğu sektörün geleceğini şekillendirme hedefine sahiptir ve küresel rekabet şartlarında mükemmel konumunu muhafaza edip geliştirmesi yolunda, personeline şirketin "Kârlı ve Sürdürülebilir Büyüme" bakış açısına paralel olarak devamlı gelişimini hedefledikleri en mühim kaynak olarak görmektedir.

Gerçekleştirilen mesleki ve bireysel gelişim eğitimlerinin dışında rekabet ortamında firmaları güçlü kılan yönetici ve yönetici adayı eğitimlerine de önem veren firma bu doğrultuda tüm personelinin kendi kişisel gelişimlerinin sorumluluklarının farkında olacakları yüksek performanslı bir çalışan kültürü yaratmayı arzuluyor.


Açılacak olan firmaya ait sayfada açık pozisyonlara başvuru yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.