Çarşamba, Temmuz 06, 2011

PHILLIP MORRIS (PHILSA) İŞ BAŞVURUSU

PHILLIP MORRIS (PHILSA) İŞ BAŞVURUSU

Phillip Morris (Philsa) firmasına iş başvurusu yapmak için gereken bilgilerin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.

Philip Morris/Sabancı, Philip Morris International (PMI)  1984 senesinde Türkiye pazarına girdi ve 1991 yılında Sabancı Holding ile ortak girişim anlaşmasına imza attı. Bunun akabinde bir süre sonra Torbalı'daki Philsa fabrikasında PMI markalarının imalatı başladı. Philsa, günümüzde, yaklaşık 730 personeli ve en son teknolojiye sahip imalat merkeziyle, PMI'ın dünya çapındaki en büyük dördüncü imalat tesisi ünvanına sahiptir. 

Philip Morris/Sabancı, Türkiye'deki bağış programlarını aktif olarak desteklemektedir. En büyük programlarından birisi de ihtiyacı olan öğrencilere burs olanağı sağlamaktır.


Firma işe alım aşamalarında özel bir kurumun aracılık hizmetlerinden faydalanıyor. Kendine ait sitede başvuru sayfası bulunmuyor.

Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman firmaya ait kariyer sayfasından açık iş ilanları için başvuru yapabilirsiniz.

*
ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.