Salı, Temmuz 05, 2011

İÇDAŞ İŞ BAŞVURUSU

İÇDAŞ İŞ BAŞVURUSU

İçdaş iş başvurusu ile ilgili gerekli bilgilerin yer aldığı Müstahdem.com sayfasıdır.

İçdaş'ın sitesinde yer alan bilgilere göre firmanın amaçları
• Personelinin gurur duyacağı ve yürekten bağlı olacağı bir firma olmak.
• Personelinin İçdaş'ta politika ve kültürel geçmişlerinden bağımsız olarak, bilgi ve yeteneklerine göre katılımcı olmak, öğrenmek, gelişmek ve ilerleme kaydetmek için fırsat bulmalarını sağlamak.
• Başarıdan ve dostluktan, dengeli birysel ve profesyonel yaşamdan tatmin olarak, iş için uğraşırken keyif alarak çalışma düzeni kurmak.
• Gelecekte olmasını istedikleri İçdaş için varolan temeller üzerine katkıda bulunmak.
• Yaratıcılığı teşvik ederek ödüllendirmek.
• Firmanın gelenek ve kültürünü en iyi biçimde sürdürmek.
Olarak belirlenmektedir.



Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfadan kurumun sitesine ait iş başvuru formunu doldurun ve başvurunuzu yapın.

* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin firmalar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.