Perşembe, Mayıs 30, 2013

BELBİM A.Ş. İŞ BAŞVURUSU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Belbim A.Ş'nin işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı sayfamıza hoş geldiniz. Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnıza bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur. Yalnızca iş başvuru sayfalarını derliyoruz blogumuzda.

Firma Hakkında

Sitelerinden alıntılanan bilgilere göre:

"İş başvuruları bizzat İnsan Kaynakları Müdürlüğü'ne gelip başvuru formu doldurularak ya da internet yoluyla İş Başvuru Formu doldurarak yapılabilir. Firmada çalışmak için yapılan iş başvuruları İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından incelendikten sonra Başvuru Bilgi Sistemlerine kaydedilir. Başvuruda bulunabilmek için kurumun aradığı şartlar şunlardır: • Tercihen üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği vb. mezun olmuş olmak, • Erkek adaylar için Askerlik görevini yerine getirmiş olmak, • Herhangi bir kurum ya da kuruluşta zorunlu hizmet mecburiyeti olmamak, • Kurum kültürünü benimseyebilecek ve temsil edebilecek özelliklere sahip olmak, • Genç, dinamik ve takım çalışmasına uyumlu olmak, • Değişim ve gelişmeleri yakından takip etmek ve kendini sürekli geliştirme eğiliminde olmak. İş başvuruları uygun görülen adaylar mesleki formasyon ve genel yetenek sorularından oluşan bir sınava tabi tutulurlar. Sınavda başarılı olan adaylar ise mülakata davet edilirler. Mülakat aşamasında da yeterli görülen ve şirketimiz için faydalı olacağına inanılan adaylar Kurumumuzda göreve başlayabilirler."



Üstte yer alan bağlantıdan online iş başvurusu yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.