Perşembe, Mayıs 30, 2013

MAKRO İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden Makro'da çalışmak mı istiyorsunuz? Yapmanız gerekenleri ilanlar-basvurular.blogspot.com ekibi olarak anlatıyoruz.


Üstteki sayfadan firmanın insan kaynakları sayfasına ulaşacaksınız. Açılan sayfada aranan elemanlar listelenmiş. Bu pozisyonlar için başvuru yapabilirsiniz.

MAKRO HAKKINDA

Firmanın sayfasından alıntılanan bilgilere göre:

"Makro Market yerli bir perakende markası olarak, organize ve modern anlayışla, üretici ve müşterilere kaliteli hizmet vermek için 1991 yılında Songör ailesi tarafından kuruldu. Zaman içinde gelişime açık yenilikçi yaklaşımıyla nitelikli insan, yeni teknoloji, yönetim stratejileri ve planlı büyük hedefler ile çalıştı. Ulusal bir marka kimliği ile ülkemizin tarım ve sanayi üretim planlamasında, müşteri taleplerini olgunlaştırmak ve adına bilirkişi rolünü 20 yıldır üstlenmiş modern bir perakende markası haline gelmiştir."

*İlanlar-basvurular.blogspot.com 'un adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.Sitemiz yalnızca iş başvuru bilgilerinin derlendiği bir blogdur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.