Perşembe, Mayıs 30, 2013

BİZİM TOPTAN İŞ BAŞVURUSU

Bizim Toptan'a iş başvurusu yapmak mı istiyorsunuz? Ne yapmanız gerektiğini bu sayfada anlatmaktayız.


Üstteki sayfa kurumun insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvuru formu. Genel iş başvurusu işlemlerinizi firmanın bu sayfasından yapabilirsiniz.


BİZİM TOPTAN HAKKINDA

Firmanın sayfasından alıntılandığı şekliyle:

"Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş. , 2002 yılında ilk mağazasını açan, 31 Aralık 2012 itibariyle 63 ilde 137 mağazasıyla hızlı tüketim ürünlerinin toptan satışını yapan mağazalar zinciridir. Bizim Toptan Satış Mağazalarında Ülker, Coca Cola, Kent, Kraft, Pınar, P&G, Pepsi Cola, Unilever, Nestle, Çaykur, Filiz gibi tüm lider ve bilinen markaların da içinde bulunduğu yaklaşık 9.000 çeşit ürün satılmaktadır. Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş. aynı zamanda Türkiye’deki en büyük Tekel, Philip Morris, JTI, BAT ve Imperial Tobacco satıcısıdır."

*İlanlar-basvurular.blogspot.com 'un adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.Sitemiz yalnızca iş başvuru bilgilerinin derlendiği bir blogdur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.