Perşembe, Mayıs 30, 2013

ŞOK İŞ BAŞVURUSU 2013

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden Şok'da çalışmak mı istiyorsunuz? Gerekli bilgiler burada.


Üstteki sayfadan firmaya online olarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Oldukça kullanışlı bir sayfa hazırlanmış. Yani başvurmak çok kolay.



ŞOK HAKKINDA

1995 yılında kurulan ŞOK Marketler T.A.Ş., 2011’in Ağustos ayında Yıldız Holding şirketlerinden Gözde Girişim liderliğinde bir konsorsiyum tarafından satın alındı. Satışla birlikte konseptini tamamen yenileyen Şok Market, mağazalarını baştan sona yeniledi, tüketicilerin bildiği ve alıştığı markalı ürünleri uygun koşullarla müşterilerine sunmaya başladı. Temmuz 2012 itibariyle 68 ilde 1200’ü aşkın mağazası bulunan ŞOK Marketler T.A.Ş., mağazalarına giren her bir müşterinin zevkli, kaliteli ve hesaplı alışveriş deneyiminden memnun olarak ayrılmasını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

*İlanlar-basvurular.blogspot.com 'un adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.Sitemiz yalnızca iş başvuru bilgilerinin derlendiği bir blogdur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.