Perşembe, Mayıs 30, 2013

İSTANBUL AĞAÇ VE PEYZAJ A.Ş. İŞ BAŞVURUSU

İlanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. hakkında genel bilgiler ve iş başvurusu işlemleri hakkında bilgiler yer almaktadır.

Firma Hakkında

Sitelerinden alıntılanan bilgilere göre:

"İstanbul Ağaç Peyzaj, Eğitim Hizmetleri ve Hayvanat Bahçesi İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret A.Ş., 04 Ağustos 1997 tarihinde Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanlığı´na bağlı olarak; İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve bazı iştiraklerin katılımıyla kurulmuştur.

Kuruluş amacı; park, bahçe, çevre düzenlemesi, havza ağaçlandırması ve bunlara yönelik olarak bitki yetiştirmek, üreticilerden alıp iyileştirmek (uygun toprak yapısında kaba almak, budamak, form vermek v.b.) toprak karışım malzemesi üretmek, bütün bu işler için projeler hazırlamak ve uygulamaktır.
Yaptığı çalışmalarla sektörünün öncü şirketi olmuş ve bitki standartlarını yükselterek İstanbul´a yeşil alanlar kazandırılması için nitelikli bitkilerin teminine ve peyzaj uygulamalarına imza atmıştır."

İSTANBUL AĞAÇ VE PEYZAJ A.Ş. İŞ BAŞVURUSU YAPIN

İş başvurularınız için kurumun sitesinde bulunan iş başvurusu formunu doldurarak basvuru@istanbulagac.com.tr adresine gönderiniz.
Staj başvurusunda bulunacak aday öğrencilerin formu doldurup bizzat başvurarak kontenjan çerçevesinde kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

DetayLI bilgi almak için 444 2 422 ´den İnsan Kaynakları Müdürlüğü ile görüşebilirsiniz.

İş Başvurusu Formu İçin Tıklayın ( Bu form online değil, word dosyası doldurup firmaya göndermeniz gerekmekte)

*Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com'un adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur. Yalnızca iş başvuru bilgilerinin derlendiği bir blogdur.




4 yorum:

  1. Ağaç A.Ş. istanbul'un güzelleşmesindeki en önemli firmadır. Çalışmalarını takip etmekteyiz.

    YanıtlaSil
  2. Adsız4:23 ÖÖ

    iş başvuru formu hatalı giriş yapılamıyor.

    YanıtlaSil

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.