Perşembe, Mayıs 30, 2013

HAKMAR EKSPRES İŞ BAŞVURUSU

Hakmar Ekspres'e iş başvurusu  yapmak mı istiyorsunuz? Ne yapmanız gerektiğini bu sayfada anlatıyoruz.


Üstte yer alan sayfa firmanın insan kaynakları sayfasında bulunan online başvuru formu. Bu formu doldurarak kuruma online iş başvurusu yapabilirsiniz. Sayfa oldukça kullanışlı.

HAKMAR EKSPRES HAKKINDA

Firmanın sayfasından alıntılandığı şekliyle:

"İlk olarak Hakmar gıda olarak, 1997 yılında İstanbul Pendik'te kurulmuştur.
Öncelikle bu bölgede hızla büyüyerek bugün şube sayısını 15'e çıkartan Hakmar 2007 yılında HAKMAR MAĞAZACILIK LTD ŞTİ olarak DİSCOUNT marketler zincirini kurmuştur .

Faaliyetlerine 2007 yılında başlayan HAKMAR MAĞAZACILIK LTD ŞTİ. ana ilkesi, temel gıda ve tüketim malzemelerinin mümkün olan en uygun fiyat ve en yüksek kaliteyle tüketiciye ulaştırılmasıdır. Türkiye' deki DİSCOUNT (yüksek indirim'in) temsilcilerinden olan Hakmar Mağazacılık çok sayıda özel markalı ürüne sahip olmayı hedeflemektedir.

Kuruluş içi ve dışı ilişkilerde karşılıklı güven ve saygıyı temel prensiplerimiz olarak kabul ederiz Çalışanlarımız en önemli varlıklarımız olduğuna inanarak mükemmel hizmete odaklı çalışma prensibini benimsemiş personelle çalışırız. Mükemmele ulaşmak için öğrenme, iyileştirme ve değişimin sürekliliğine inanırız . Yüksek performansı sağlayacak imkan ve ortamları oluşturmak, motivasyonu ve uzmanlığı yüksek, takım çalışmasına uygun personelle çalışırak Bilgi ve deneyimlerin paylaştıkça çoğaldığına, sorunların ve olumsuz sonuçların paylaştıkça azalacağına inanırız.

Müşteri isteklerini doğru anlayıp geliştirerek yüksek satış hacmi ile kalıcı firmalar arasına girmek ve sektörün liderliğini hedefleyerek, Finansal başarı en önemli hedefimiz olup, en üst kalitede ürün ve hizmeti en uygun maliyetlerle tüketiciye sunmaktayız."

*İlanlar-basvurular.blogspot.com 'un adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.Sitemiz yalnızca iş başvuru bilgilerinin derlendiği bir blogdur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.