Perşembe, Mayıs 30, 2013

DİASA İŞ BAŞVURUSU 2013

Ülkemizin en büyük market zincirlerinden biri olan Diasa'da çalışmak mı istiyorsunuz? Ne yapmanız gerektiğini bu sayfada anlattık.


Üstte yer alan sayfa kurumun insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvurusu formu. Sayfada iş başvurusu yapabilirsiniz.

DİASA HAKKINDA

Firmadan alıntılanan şekliyle:


"Hızlı büyümemize paralel yoğun bir tempo içerisindeyiz. Bu tempo çalışanlarımızın sorumluluklarını da arttırdığından mesleki ve kişisel anlamda ilerlemeyi de peşisıra getiriyor.

DIASA, özellikle iş hayatına ilk adımını atan çalışanlarımız için bir nevi akademi rolü oynamaktadır.
Tüm mağaza çalışanlarımız göreve başlamadan önce Eğitim Merkezlerimiz’de bir haftalık teorik ve pratik eğitim sürecini tamamlamakta, kariyer basamaklarını tırmanırken de her kademede, bulundukları pozisyonun gerektirdiği çeşitli eğitimlere katılmaktadır.

Yıllık eğitim planı dahilinde tüm çalışanlarımıza eğitmenlerimiz veya destek aldığımız danışmanlık firmaları vasıtasıyla kişisel gelişim eğitimlerinin yanı sıra, mesleki teknik eğitimler de verilmektedir. Bazı pozisyonlar uluslararası merkezimiz İspanya'da eğitimler almayı da gerektirmektedir.

Ayrıca her sene çeşitli üniversitelerin kariyer günlerine katılan DIASA, öğrenci veya yeni mezunlara da staj olanakları yaratmaktadır. Stajyer olarak göreve başlayıp, eğitimlerini tamamladıktan sonra da ailemize katılan ve başarılara imza atan genç arkadaşlarımızla devam ettiğimiz için mutluyuz"

*İlanlar-basvurular.blogspot.com 'un adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.Sitemiz yalnızca iş başvuru bilgilerinin derlendiği bir blogdur.

1 yorum:

  1. busenaz9:56 ÖÖ

    Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.