Perşembe, Mayıs 30, 2013

REYON MARKET İŞ BAŞVURUSU

Yeni market zincirlerinden biri olan Reyon Market'te çalışmak mı istiyorsunuz? Nasıl başvuru yapacağınızı merak mı ediyorsunuz? Bu sayfada anlattık.


Üstte yer alan online başvuru formunu doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz.


REYON MARKET HAKKINDA

Firmanın sitesinden alıntılandığı şekliyle:


"Hedef Grup bünyesinde yer alan Reyon Marketler, 1 Ekim 2009 tarihinde İstanbul’da faaliyet gösteren yedi mağaza birden açarak perakende sektörüne  adım atmıştır. 2005 yılında Eko Hipermarketleri olarak faaliyet gösterdiği sektöre şimdi Reyon hipermarketleri ile geri dönüş yapmıştır.

Merkezi Güneşli'de olan Reyon; 1 Ekim 2009 'da 7 mağaza ile girdiği sektörde şuanda 24 mağaza olarak hizmet vermekte ve  müşteri memnuniyetini ön planda tutarak 2012 yılı sonuna kadar yeni şubeler açmayı planlamaktadır. 

Reyon, Hedef Gruptan aldığı güç ile sektörde ilkleri müşterilerine sunmayı ilke edinmiştir. Yenilikçi, topluma ve çevreye duyarlı yönetici ve çalışanları ile perakende sektörüne yeni bir renk getirmeyi hedeflemektedir.

Grubumuzun gıda ve temizlik ürünleri satışındaki tecrübesinden güç alan Reyon , perakende sektöründe cazip, rahat ve huzurlu mağazalarında, gıda, temizlik ve ihtiyaç maddelerinin yanı sıra farklı kategorileri de bünyesine toplayarak müşterilerini memnun etmenin yollarını aramaktadır."


**İlanlar-basvurular.blogspot.com 'un adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.Sitemiz yalnızca iş başvuru bilgilerinin derlendiği bir blogdur.

2 yorum:

  1. Hemen yakınımızda reyon market var. Buradan iş başvurusu yaptım ve çalışmayı gerçekten çok istediğim bir yer umarım hayırlı olur.

    YanıtlaSil

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.