Perşembe, Mayıs 30, 2013

MİGROS İŞ BAŞVURUSU 2013

Türkiye'nin en eski market zincirlerinden Migros'a işe başvurmak mı istiyorsunuz? Gerekli bilgileri sizin için bulduk.




Üstte yer alan sayfadan kuruma iş başvurusu yapabilirsiniz. İdari personel, mağaza yöneticisi ve mağaza çalışanı için üç ayrı kategori var.



Firma Hakkında

Türkiye’de modern perakende sektörünün öncüsü olan Migros, günümüzde çok geniş kullanım alanlarına sahip olan mağazalarında, gıda ve ihtiyaç maddelerinin yanı sıra kırtasiye, züccaciye, beyaz eşya, kitap, kaset ve konfeksiyon gibi bölümleriyle hemen hemen tüm müşteri ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Sahip olduğu insan kaynağına olan güvenin yanı sıra, teknolojik gelişmelerin faydasını müşterilerine sunma çabasında olan Migros, bilgi teknolojilerine verdiği önem ve yaptığı yatırımlar ile de sektörde her zaman bir adım önde olmaya devam etmektedir. 

Kurulduğu günden beri müşteri beklentilerinin önünde ve talebe yakın duran Migros, perakende sektöründe yenilikçilik ve gelişimle anılmaktadır. Her geçen gün hizmet verdiği il sayısını yeni mağazalarla genişleten Migros, Türkiye’nin öncü perakendecisidir. 

*İlanlar-basvurular.blogspot.com 'un adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.Sitemiz yalnızca iş başvuru bilgilerinin derlendiği bir blogdur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.