Salı, Temmuz 19, 2011

AGT AĞAÇ SANAYİ İŞ BAŞVURUSU

AGT AĞAÇ SANAYİ İŞ BAŞVURUSU

Ülkemizin en büyük 500 sanayi şirketi arasında yer alan firmanın kariyer,insan kaynakları,işe alım süreci hakkında özet açıklamalar bulunmaktadır. Şirketin iş başvurusu işlemleri hakkında detaylı açıklamalar sayfamızda bulunmaktadır.

Firma Hakkında (Firmanın sitesinde yer alan bilgilere göre) (Firmanın sitesinde yer alan bilgilere göre)

 AGT Mobilya sektörüne yönelik hizmet vermek amacıyla 1984 senesinde kurulmuştur. Bugün sektörün ihtiyaç duymuş olduğu her türlü mobilya aksesuarı (profil, boykapak, panel, lambri ve bu ürünlerin alt grup parçaları) üretimini Antalya Organize Sanayi Bölgesinde kurulu olan 350.000 metrekare 'lik tesislerinde gerçekleştirmektedir.

      Üretiminin %50' sini, 50' den fazla ülkeye ihraç eden AGT, üretim kalitesi ve kapasitesi ile, sektörün, dünyadaki en büyük 3 şirketinden biridir. Çağdaş teknolojinin tüm olanaklarını kullanarak 500' ü aşkın kalifiye elemanla, yılda 100 milyon metretül üretimgerçekleştiren AGT, Arge faaliyetlerına ayırdığı bütçe payı, ürün geliştirmedeki tasarım anlayışı ile güncel olanı belirleyen, çağdaş çizgide ürünler sunmaktadır.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman şirketin websitesinin İnsan Kaynakları sayfasının iş başvurusu formu açılacak. Bu sayfada formu doldurarak iş başvuru formunuzu gönderebilirsiniz.

* Ülkemizin  1 numaralı iş başvuru sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin ismi geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır.

2 yorum:

  1. Selam ben Antalya dan katılıyorum biz gurup olarak iç dizayn decorasyon mobilya yapıyoruz yurtdışı yurt içi fark etmez eğer iş imkanınız olursa yardımcı olmak isteriz

    YanıtlaSil
  2. İletişim bilgilerimiz 551 412 3340

    YanıtlaSil

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.