Salı, Temmuz 19, 2011

VİKO ELEKTRİK İŞ BAŞVURUSU

VİKO ELEKTRİK İŞ BAŞVURUSU
Ülkemizin en büyük 500 sanayi şirketi arasında yer alan firmanın kariyer,insan kaynakları,işe alım süreci hakkında özet açıklamalar bulunmaktadır. Şirketin iş başvurusu işlemleri hakkında detaylı açıklamalar sayfamızda bulunmaktadır.
Firma Hakkında (Firmanın sitesinde yer alan bilgilere göre) (Firmanın sitesinde yer alan bilgilere göre)
VİKO, İstanbul Sancaktepe’de 53.500 metrekare açık, 42.500 metrekare kapalı alana sahip Türkiye’nin sektöründeki en büyüğü olarak tanımlanan sanayi tesislerinde elektrik enerjisinin aktarılması, kullanılması ve daha kolay sunumu amacıyla çözümler üretmektedir.

Ürün gamı içerisinde elektrik anahtar ve prizleri, grup prizler, sigorta kutuları, aksesuarlar, koruma ve kumanda amaçlı otomatik sigortalardan açık tip kesicilere, kontaktörlerden motor koruma şalterlerine, enerji yönetimi ve ölçme alanında ise monofaze, trifaze ve kombi elektronik sayaçları bulunmaktadır.

VİKO, Türkiye pazarlarında liderliğini korurken, satışlarının yüzde 50’sini 66 ülkeye ihraç ederek, dünya pazarlarında da başarıyla ülkemizi temsil etmekte olup, pek çok yeni ürün piyasaya sunmak için, AR-GE, tasarım ve markalaşma yatırımlarını hızla sürdürmektedir.

Ar-Ge’ye vermiş oldukları önem ile de ürünlerin standartlara göre en yüksek seviyeleri yakalaması yönünde faaliyetler yapmaktadır.

Thea marka anahtar serilerinde dünyada ilk kez Led teknolojisi ile anahtarın buluşturarak dünyada bir ilki buluşturup, pek çok  farklı kuruluşlar tarafından ödül almıştır.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman şirketin websitesinin İnsan Kaynakları sayfasının iş başvurusu formu açılacak. Bu sayfada formu doldurarak iş başvuru formunuzu gönderebilirsiniz.

* Ülkemizin  1 numaralı iş başvuru sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin ismi geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.