Salı, Temmuz 19, 2011

SELÇUK İPLİK İŞ BAŞVURUSU

SELÇUK İPLİK İŞ BAŞVURUSU
Ülkemizin en büyük 500 sanayi şirketi arasında yer alan firmanın kariyer,insan kaynakları,işe alım süreci hakkında özet açıklamalar bulunmaktadır. Şirketin iş başvurusu işlemleri hakkında detaylı açıklamalar 
sayfamızda bulunmaktadır.

Firma Hakkında (Firmanın sitesinde yer alan bilgilere göre) (Firmanın sitesinde yer alan bilgilere göre)

1989 da OE iplik eğirme makinesi ile sektördeki güvenilir konumuna yürüyen Selçuk İplik,  zamanla artan taleplere karşın üretim kapasitesini -son teknolojiyi takip ederek- 110 ton/gün iplik, 45 ton/gün ham yuvarlak örme kumaş ve 25 ton/gün boyalı kumaş seviyesine çıkarmıştır. Bugün 1100 kişilik istihdamı, 48000 iğ ile ring tesislerinde, 12500 eğirme ünitesi ile OE tesislerinde, 1360 eğirme ünitesi ile vortex tesisinde, 1650 iğ ile büküm tesisinde, 92 adet örgü makinesi ile yuvarlak örme tesisinde, 26 adet HT tipi makinesi ile boyahane tesisinde, kendi elektriğini üreten bir firma olarak Türkiye’de dünyaya hizmet sunmaktadır

Dört farklı lokalde bulunan12 farklı birimden oluşan Selçuk İplik 92000 metrekare kapalı olmak üzere toplam 169000 metrekare alan üzerine konuşlanmıştır

İtalya, Fransa, Yunanistan, Portekiz, Bulgaristan, İspanya, İsviçre,  Letonya, Danimarka, Polonya, Estonya, Belçika, İngiltere, Romanya, Çek Cumhuriyeti,  Macaristan, Almanya, Brezilya, Mısır, Tunus, Cezayir, Fas ve Japonya olmak üzere yaptığı ihracat ile Türkiye İhracatçıları içinde 2007 de 478. 2008 de 502. 2009 da 374. olarak ihracattaki başarısını kanıtlamıştır.

Selçuk İplik teknolojiyi ticari güvenle buluşturmayı kendine ilke edinmiştir. 



Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman şirketin websitesinin İnsan Kaynakları sayfasının iş başvurusu formu açılacak. Bu sayfada formu doldurarak iş başvuru formunuzu gönderebilirsiniz.

* Ülkemizin  1 numaralı iş başvuru sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin ismi geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.