Perşembe, Şubat 12, 2015

KİPTAŞ İŞ BAŞVURUSU

Blogumuzda iş başvurusu yapabileceğiniz firma ve kurumların bilgilerini yayınlamaya devam ediyoruz. En çok talep İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakleri'ne olduğu için bu kurumların iş başvuru bilgilerini yayınlamaya devam ediyoruz. Sıradaki kurum Kiptaş...

Kiptaş hakkında kısa bilgi "Bina, arsa ve araziden oluşan gayrimenkullere yatırım yapmak, alım satım yapmak,  kiralamak, kiraya vermek, gayrimenkuller üzerinde intifa hakkı kurmak ve bu hakkı kullanmak, ilgili kurumlardan gerekli izinleri alınmış, projesi hazırlanmış, inşaata başlanabilmesi için gerekli belgelerin tam ve doğru olduğuna kanaat getirilen gayrimenkule dayalı projelere yatırım yapmaktır. Şirket bu amaçlarını gerçekleştirmek üzere Sermaye Piyasası Kurumundan izin almak şartıyla gerek şirket bünyesinde gerekse şirket ortaklarının bünyesinde bulunan projelendirilmiş veya projelendirilecek arsa, konut, bina, kongre merkezleri, ticari alanlar ile otopark vb. bilumum gayrimenkullerin gayrimenkul yatırım ortaklığı bünyesinde değerlendirilmek amacıyla gayrimenkul yatırım ortaklığı kurabilir ya da gayrimenkul yatırım ortaklıklarına ortak olabilir.Şirkete, İstanbul Büyükşehir Belediyesi % 35 pay oranı ile iştirak etmektedir."

Peki Kiptaş'a iş başvurusu nasıl yapılır? İnternetten iş başvurusu yapabilirsiniz. Hemen altta yer alan linki tıkladığınız zaman kurumun kariyer sayfasına yönleneceksiniz. Açılan sayfada iş başvurusu yapabilirsiniz.



Bu kısımda sizden istenen bilgileri ( aslında CV bilgileri) doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

1 yorum:

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.