Cuma, Temmuz 15, 2011

ADVANSA SASA İŞ BAŞVURUSU

ADVANSA SASA İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Advansa Sasa'nın işe alım süreci hakkında açıklamaların yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır. Ayrıca firmaya iş başvurusu yapmak isteyenlere yönelik bilgiler mevcuttur.

Advansa Sasa İşe Alım Süreci

Firmanın sitesinde yer alan bilgilere göre:
"Advansa SASA, Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük polyester elyaf ve filament üreticisi olmasının yanısıra, polyester bazlı polimerler, ara ürünler ve özellikli ürünler konusunda sektöründeki lider üreticilerdendir.
Advansa SASA, çalışanlarının kişisel gelişim ve katılımının, şirket başarısına, lider konumun devamına ve tüm çalışanlar için uzun vadeli imkanlar yaratacağına inanır.
Bu temelde felsefemizi oluşturan unsurlar aşağıdaki şekilde sıralanabilir:
Advansa SASA, insana yatırım yapar. Çalışanlarıyla uzun dönemli birlikteliğin, şirket kültürünün, bilgi birikiminin ve şirketin ana değerlerinin korunmasının, başarıya ulaşmanın ana unsuru olduğunu düşünür.
Advansa SASA, çalışanlarının sürekli gelişimlerinin, şirketin başarısı açısından kritik olduğuna inanır.
Advansa SASA, çalışanlarının potansiyellerini sergileyebilecekleri, fırsatlar sunan, rekabetçi bir iş ortamını hedefler.
Advansa SASA kültürel çeşitliliği destekler. Kültürel çeşitliliğin, aktif, çevik ve gelişen müşteri ihtiyaçlarına yanıt vermede yeterince esnek, iyi motive olmuş işgücüne pozitif katkısı olduğuna inanır."


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman holding İK sitesinde bulunan iş başvuru formuna ulaşacaksınız.

* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.