Cuma, Temmuz 15, 2011

ÇAĞDAŞ HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

ÇAĞDAŞ HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Çağdaş Holding iş başvurusu ve işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.

Çağdaş Holding İşe Alım
İnsan ilişkilerinde karşılıklı saygının, hoşgörünün, samimiyetin ve güvenin olağan olduğu bu ortamda, personelin birbiriyle olan dayanışması sayesinde, her projeye yeni bir heyecan ve istekle başlanmıştır.

Holdingin İnsan Kaynakları Vizyonu
Çağdaş Şirketler Grubu’nu, çalışılacak en iyi firmalardan biri konumuna getirmek.

Holdingin İnsan Kaynakları Misyonu
Çağdaş Şirketler Grubu’na nitelikli insan gücü kazandırmak. Çalışanlarının iş memnuniyeti ve yüksek motivasyonla görevlerini yapmaları için gereken alt yapıyı oluşturmak. Gelecekte daha üst görevlere hazırlanabilmeleri için bilgi ve becerilerini geliştirmek.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman holding İK sitesinde bulunan iş başvuru formuna ulaşacaksınız.



ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.