Cuma, Temmuz 15, 2011

CİNER GRUBU İŞ BAŞVURUSU

CİNER GRUBU İŞ BAŞVURUSU
Türkiye'nin en büyük gruplarından olan Ciner Grubu'nun işe alım süreci ve iş başvurusu bilgileri bu sayfada yer almaktadır.

Ciner Grubu İşe Alım Süreci
Ciner Grubu stratejisini seçerken faaliyet gösterdiği sektörlerde başarılı örnekleri devamlı göz önünde bulundurmasına karşın onları taklit etme yerine değişik olanı yaratmak ve bu süreci bir planlamadan ziyade yaratma aşaması olarak kullanmayı amaçlamaktadır. Geleceğe dönük öngörüleri geleceği sağlıklı ve doğru yönlendirmeye odaklanmıştır.Bu bağlamda vizyon ve misyonu temel ilkeleriyle uyumlu ve bütün  personeli ile benimsedikleri ortak değerlerine bağlı kalarak başarılı olmak ana ilkeleri olmuştur.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman holding İK sitesinde bulunan iş başvuru formuna ulaşacaksınız.



ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.