Cuma, Temmuz 15, 2011

ÇETİNKAYA HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

ÇETİNKAYA HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

Çetinkaya Holding işe alım süreci hakkında bilgiler bu sayfada yer almaktadır. Holdinge iş başvurusu yapma işlemleri açıklanmaktadır.


Çetinakaya Holding Hakkında
Çetinkaya Holding, örme ve dokuma sektöründe ham pamuktan, hazır giyime kadar olan bütün üretim aşamalarını bünyesinde, vasıflı personelle en son teknolojiyi kullanarak gerçekleştiren, Türkiye'nin en büyük entegre tekstil kuruluşlarından biridir. İmalatın her aşamasında üstün teknoloji, tecrübeli işgücü ile planlı yönetim anlayışı birleşmektedir. Neticede bu uyum, ürünlerimizdeki kaliteyi de beraberinde getirmektedir. Çetinkaya Holding’in uzun senelere dayanan bu başarısındaki ana etkenlerden biri de sadece üretim aşamasındaki başarılarla yetinmeyerek, imalat sonrası lojistik ve müşteri odaklı pazarlama anlayışından ödün vermemiş olmasıdır. Uluslar arası fuarlara ve konferanslara katılım, yeni trendleri yansıtan yayınların takibi , ar-ge ve yaratıcı tasarım çalışmalarının sürdürülebilmesi, Grubumuzu ve ürünlerimizi devamlı olarak gündemde tutmaktadır.

Çetinkaya Holding 1.000'e yakın elemanı ve Dünya standartlarındaki firmalarıyla devamlı ihracat yaparak, Ülkemize önemli miktarlarda döviz girişi sağlamaktadır.Personel daima , toplam kalite politikası esas alınarak, elemanların mutluluğu ve şirketlerin üstün başarıları çizgisinde, çevreye saygı düşüncesiyle devam ettirilmektedir. Bu sektörde köklü bir tarihe dayanan deneyimi ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan çalışma prensipleri ile dünyanın önde gelen, büyük marka ve mağazalarına servis olanakları vermiştir.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman holding İK sitesinde bulunan iş başvuru formuna ulaşacaksınız.



ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.