Cuma, Temmuz 15, 2011

ENTEK ELEKTRİK İŞ BAŞVURUSU

ENTEK ELEKTRİK İŞ BAŞVURUSU

Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Entek Elektrik'in işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır. İş başvurusu yapma bilgileri de sayfamızdadır.

Entek Elektrik İşe Alım Süreci
Firmanın sitesinde yer alan bilgilere göre:
İnsan Kaynaklarında Aradığımız Profil

"-Teknik kapasitesi yüksek
-Sürekli gelişimi amaç edinmiş
-Sektör deneyimi fazla
-Farklılıklara kolay uyum sağlayan
-Yatırım etütlerinde uzman
-Koç grubu ve şirket stratejilerini benimsemiş
-Uluslararası ölçekte çalışabilecek personel

Çalışma Saatlerimiz

Çalışma süresi haftada 45 saattir. Mesai saatleri; Pazartesi - Cuma olmak üzere 08.00-18.00 ve 08.00-16.00, 16.00-24.00, 24.00-08.00 şeklinde 3 vardiya.


İzin Politikamız

İş kanununda belirlenen sürelerden fazla olarak Koç Topluluğu İzin yönetmeliği uygulanmaktadır."

Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada iş başvurusu yapabilirsiniz.
*Bu sayfa sadece bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır. ilanlar-basvurular.blogspot.com’un firmalar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.