Cuma, Temmuz 15, 2011

CEVAHİR HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

CEVAHİR HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

Cevahir Holding işe alım süreci ve iş başvurusu bilgilerinin yer aldığı sayfamızdır.

Cevahir Holding Hakkında
"1959 senesinden baslayarak inşaat islerini ayrı ayrı yürüten Cevahir Kardeşler sonradan kollektif şirket olarak biraraya gelmişler ve 1976 senesinde Cevahirler Komandit Şirketi'ni meydana getirmişlerdir. Yurtiçinde okul, hastane, su ve kanalizasyon şebekeleri ile köprü gibi çesitli inşaat alanlarında inşaat ve taahhüt çalışmalarını yürüten grubun, proje yükümlülüklerini zamanında ve başarılı bir biçimde tamamlaması, büyümesini çabuklaştırmıştır."



Üstte yer alan sayfadan holdingin insan kaynakları sayfasında bulunan online genel başvuru sayfasına ulaşacaksınız.

ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

1 yorum:

  1. Slm yurtdisinda calismak istiyorum jcb kazıyıcı yükleyici operatörüyüm is ariyorum saygılarımla ramazan guven

    YanıtlaSil

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.