Cuma, Temmuz 15, 2011

NAKSAN PLASTİK İŞ BAŞVURUSU

NAKSAN PLASTİK İŞ BAŞVURUSU
Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Naksan Plastik’in işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır. İş başvurusu yapma bilgileri de sayfamızdadır.

Naksan Plastik İşe Alım Süreci
Firmanın sitesinde yer alan bilgilere göre:

"Sınai, tarım, hizmet sektörlerinin tamamının tedarikçisi konumuyla sektöre öncülük eden Naksan Plastik, çalıştığı firmalara, ölçek farkı gözetmeksizin aynı kalite ve hizmet anlayışını sürdürmeyi prensip edinmiştir. Gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında, pek çok şirketin en önemli tedarikçisi olan Naksan Plastik, operasyonunu yalnızca üretim değil, üretim sonrası tüm hizmetleri de kusursuzluk anlayışıyla verecek şekilde organize etmiştir.
Çevre duyarlılığı yüksek bir üretici olarak, üzerine düşen bütün sorumlulukları hassasiyetle yerine getirmeyi ilke edinen Naksan, bir Çevko üyesidir. Kurulduğu yıldan bu yana, kendi geri dönüşümünü yapan çevre dostu şirket 2006 yılında, doğada çok kısa sürede çözülen Biodegradable ürünleri ile Altın Ambalaj ödülüne layık görülmüştür.
Naksan Plastik, bulunduğu konumun sorumluluğuyla çalışmalarını özveriyle yürütürken, istikrar ve kararlılığından hiçbir dönemde ve koşulda ödün vermemiştir. Üretimden dağıtıma, pazarlamadan satışa sinerji içerisinde çalışan tüm unsurları bir arada barındıran organizasyon yapısı ve değerli işbirlikleriyle, Naksan Plastik gelecekte de gurur veren bu tablonun üst sıralarında yer almaya kararlıdır."


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada iş başvurusu yapabilirsiniz.
*Bu sayfa sadece bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır. ilanlar-basvurular.blogspot.com’un firmalar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.