Cuma, Temmuz 15, 2011

KOZA ALTIN İŞ BAŞVURUSU

KOZA ALTIN İŞ BAŞVURUSU

Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Koza Altın’ın işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır. İş başvurusu yapma bilgileri de sayfamızdadır.

Koza Altın İşe Alım Süreci
Firmanın sitesinde yer alan bilgilere göre:

"İnsan Kaynakları Bölümüne bildirilen personel ihtiyacının giderilmesi amacıyla İstihdam Politikası doğrultusunda öncelikle CV bankasında mevcut bulunan başvurular taranır. Uygun adayların bulunamaması durumunda anlaşmalı iş arama internet sitelerine ilan verilir. Başvuruların değerlendirilmesi neticesinde  pozisyona uygun olduğu düşünülen  adaylar mülakat sürecine dahil edilir. Bu süreçte insan kaynakları ve ilgili bölüm yetkililerinden oluşan heyet mülakatları yürütür. Mülakatlarda insan kaynakları adayın sahip olduğu davranışsal yetkinlikleri ve şirket kültürüne uyumunu değerlendirirken ilgili teknik bölüm ise adayın teknik yetkinliğini değerlendirmektedir.


Mavi yaka personel istihdamında  adaylar  dünya genelinde madencilik sektöründe güvenilirliği kanıtlanmış dört aşamalı  teste tabi tutulurlar. Matrix, matematik, okuma-anlama ve mekanik muhakeme konularını kapsayan bu testlerle adayların genel kültür ve yetenek düzeyleri ile kısıtlı zamanda en doğru kararı verebilme becerileri ölçülmeye çalışılır. Bu testler dikkati yoğun kişilerin istihdam edilmesine yardımcı olarak iş kazaları olasılığının işe giriş sürecinde minimize edilmesine de olanak sağlamaktadır.
Süreç sonunda mülakatı gerçekleştiren heyet tüm adayların değerlendirmelerini tamamlar, İnsan Kaynakları uygun adaya iş teklifi yaparak işe alım sürecinin geri kalan adımlarını çalıştırır."



Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada iş başvurusu yapabilirsiniz.
*Bu sayfa sadece bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır. ilanlar-basvurular.blogspot.com’un firmalar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.