Cuma, Temmuz 15, 2011

BAYRAKTARLAR HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

BAYRAKTARLAR HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

Bayraktarlar Holding işe alım süreci ve iş başvurusu bilgilerinin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.

Bayraktarlar Holding başarısında ve rekabet üstünlüğü sağlamasında, en büyük payın personelde olduğuna inanmakta ve personelini en değerli varlığı olarak görmektedir.

Holding bütün İnsan Kaynakları süreçlerini, modern, yaratıcılığa ve devamlı gelişime öncem veren, personelin ortak hedeflere doğru koşan bir takım oluşturulmasına imkan sağlayacak ortamların sağlanması maksadıyla yapılandırmaktadır
.
Holding stratejik hedeflerini realize ederken, fırsat eşitliğini gözetmek, personelin kendi gelişimlerini sağlamasına fırsat vermek ve yüksek motivasyonun devamlılığını sağlamak İnsan Kaynakları Politikalarının temel unsurlarıdır.

Holding bünyesindeki şirketlerde çalışmak için başvurmak isteyen adaylar, ilgilendikleri pozisyonu belirtecek bir ön yazı ile birlikte detaylı özgeçmişlerini ik@bayraktarlar.com adresine gönderebilirler.


* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.