Cuma, Temmuz 15, 2011

BOYDAK HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

BOYDAK HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Boydak Holding'ine işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.

Boydak Holding İşe Alım Süreci
Boydak Holding'in başarısının temelinde stratejik yönetim prensibinin yanısıra değer meydana getirmek, eldeki değerleri keşfederek Kurumsal yapısına uygun olarak yetiştirmek, her yeni değerle de yeni bakışlar kazanmak anlayışı vardır.

İnsan Kaynakları, Mali İşler, Finans, Pazarlama, Yeni Yatırımlar, Bilgi Teknolojileri gibi işlevlerin merkezden yol gösterilmesi ile beraber şirketlerde merkezi olarak yönetimlerinin gerçekleştirilmesi yaklaşımı; grubun uzun vadeli amaçlarına ulaşmada ciddi katkılar sağlamaktadır. Uygulamanın maksadı; topluluk içinde optimum çözümleri belirleyerek grup bünyesinde yaygınlaştırmak; şirketlerin en kaliteli insan kaynağına, güçlü altyapı ile desteklenmiş araştırma kaynaklarına, teknolojiye, profesyonellerce desteklenmiş denetleme mekanizmasına ve en geniş müşteri potansiyeline ulaşmalarına katkıda bulunarak rekabet güçlerini arttırmaktır.


* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.