Perşembe, Şubat 12, 2015

BELBİM AŞ İŞ BAŞVURUSU

Blogumuzda iş başvurusu yapabileceğiniz firma ve kurumların bilgilerini yayınlamaya başka bir firma ile devam ediyoruz. En çok talep İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakleri'ne olduğu için bu kurumların iş başvuru bilgilerini yayınlamaya devam ediyoruz. Bu sefer sizlerle paylaşacağımız iş başvurus sayfası Belbim A.Ş.

Belbim A.Ş hakkında kısa bir bilgi verelim "1987 yılında kurulan ve kısa adı BELBİM olan İstanbul Belediyeler Bilgi İşlem Sanayi ve Ticaret A.Ş. her türlü konuda üretim ve ticaret hizmetlerinde bulunmak üzere Proje, Bilgi İşlem, Elektronik, Elektromekanik gibi alanlarda İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerine, ilçe belediyelerine, diğer kamu ve özel kurumlara hizmet vermektedir. "


Üstteki sayfadan şirkete iş başvurusu yapabilirsiniz.


1 yorum:

  1. Adsız11:10 ÖS

    1xbet korean 2021 | Legitimate sportsbook for Korean
    1xbet korean 2021. We are a reputable online sportsbook based in 1xbet the country kadangpintar of Korea. We have a sports betting 바카라 platform that has been

    YanıtlaSil

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.