Perşembe, Şubat 12, 2015

HAMİDİYE AŞ İŞ BAŞVURUSU

Su firmaları arasında hatırı sayılır bir yere sahip olan Hamidiye Aş ile ilgili bilgiler yer almaktadır.



Hamidiye  Aş Hakkında:
Mevcut kaynak suyunun halka sağlıklı bir şekilde pazarlanması ve yeni su kaynaklarının araştırılması, İstanbul’da şebeke isale hattı bulunmayan yerlere İSKİ adına şehir şebeke suyu dağıtımının yapılması, su istasyonları ile halka doğrudan sağlıklı ve ucuz içme suyunun ulaştırılması faaliyetlerini yürütmektedir. Hamidiye A.Ş. kurulduğu 1902 yılından beri İstanbul halkına kuruluş amacına uygun olarak temiz ve sağlıklı Hamidiye içme suyunu 100’ün üzerinde bayisi ile ulaştırma çabasındadır. Bunun yanında Türkiye’nin en büyük ve en donanımlı tanker filosu ile İstanbul halkına şehir şebeke suyu hizmeti de sunmaktadır.
Hamidiye A.Ş. büyük atılımını 1994 yılından sonra yaparak ve çağın gerektirdiği modern tesislere ve firma anlayışına kavuşturmuştur. Yurtdışında ve yurtiçinde yapılan tüm çalışmalar dikkatle takip edilerek Su Sektöründe işletmecilik açısından lider kuruluş haline getirilmiştir. Bugün Hamidiye Kaynak Suları dünyada ilk defa Florürlü su üretmekte ve sağlığa son derece faydalı bu ürünü İstanbul halkının tüketimine sunmaktadır. Florürlü Su Dünya Sağlık Örgütü tarafından 1. Derecede koruyucu sağlık hizmeti olarak önerilmektedir.


HAMİDİYE İŞ BAŞVURUSU


Üstteki adresten Hamidiye Aş'ye iş başvurusu yapabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.