Perşembe, Şubat 12, 2015

İ.D.T.M AŞ İŞ BAŞVURUSU

İ.D.T.M AŞ 'de en çok çalışılmak istenen İBB iştiraklerinden biri. Sitemizde iş başvurusu bilgilerini yayınlıyoruz.

Şirket hakkında özet bilgi"Şirketler ve işadamları arasındaki ilişkileri geliştirip, bilgi alışverişini kolaylaştırmak ve işbirliği olanakları sunmak için kurulan Dünya Ticaret Merkezleri, uluslararası ticaretin kalbinin attığı merkezlerdir. Bugüne kadar 100’e yakın ülkede kurulan ve sayıları 300’ü aşan, merkezi New York'ta bulunan Dünya Ticaret Merkezleri Birliği’ne (World Trade Centers Association - WTCA) bağlı olarak faaliyet göstermek olan Dünya Ticaret Merkezleri, küresel ticaretin gelişmesine katkıda bulunması ve girişimcilere sınırsız olanaklar sunmasının yanı sıra, ülkeleri de birbirine yakınlaştırıp dünya barışına da katkıda bulunmaktadır."

İ.D.T.M İŞ BAŞVURUSU

Hemen üstte yer alan sayfadan iş başvurusu yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.