Perşembe, Şubat 12, 2015

İSTANBUL ŞEHİR HATLARI AŞ İŞ BAŞVURUSU

İstanbul Şehir Hatları Aş İBB iştiraklerinden biri olmasının yanısıra Türkiye'nin en köklü kurumlarından biri. Bundan dolayı pek çok kişi bu kuruluşta çalışmak istiyor. Bizde gereken bilgileri blogumuzda sizlerle paylaşıyoruz.


Şirket hakkında:


Şehir Hatları İdaresi 19. Yüzyılın ortalarından bugüne yaklaşık 150 yıllık bir deneyimi temsil eder. Bu deneyimin 1940’ların ortalarına kadar üç ayrı işletmeden beslendiği söylenebilir. Bunu, 19. Yüzyılın ortalarından 1940’ların ortasına gelinceye kadar İstanbul’da Boğaz, Marmara ve Haliç hatlarında birbirinden bağımsız işletmeler tarafından vapurlarla yolcu taşımacılığının yapılmış olmasından hareketle ileri sürmek mümkündür.



İSTANBUL ŞEHİR HATLARI AŞ İŞ BAŞVURUSU


Hemen üstte yer alan sayfadan İstanbul Şehir Hatları Aş'ye iş başvurusu yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.