Perşembe, Şubat 12, 2015

İSPARK İŞ BAŞVURUSU

İspark İBB iştiraklerinin en büyüklerinden biri. Bundan dolayı en çok iş başvurusu yapılan ibb iştiraklerinden biri de dolayısı ile. Bu sayfada İspark hakkında özet bilgi ve iş başvuru işlemleri hakkında bilgiler yer almaktadır. Peki ispark'a nasıl başvuru yapacaksınız? Açıklıyoruz.


İSPARK hakkında:

İSPARK’ın kuruluş amacı İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait açık, katlı ve yol üstü otoparkları devralıp, tek elden ve sistemli bir şekilde yönetip işletmektir. Kentli olma ve park etme kültürünü yerleştirmek ve “Güvenle Park, Güler yüzle Hizmet” sloganıyla hizmet etmektir.

Şehir içi trafik yoğunluğunu azaltmak için projeler üreten İSPARK, yeni yapılacak otoparkların nereye yapılacağını stratejik olarak belirlemek ve ağırlıklı olarak yeraltı veya katlı otoparklar yapmak için çalışmaktadır.




İspark'a iş başvurusu yapmak oldukça basit bir işlem. Hemen üstte yer alan sayfadaki başvuru formunu doldurarak iş başvurunuzu yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.