Perşembe, Şubat 12, 2015

İSTANBUL SPOR AŞ İŞ BAŞVURUSU

İstanbul Spor AŞ ibb iştiraklerinden  biri. Bu sayfada iş başvurusu bilgileri yer almakta.


Şirket hakkında:

İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği A.Ş., İstanbul halkının fiziki ve ruhi sağlığını güçlendirmek, yeteneklerini geliştirmek için her türlü spor tesislerinden yararlanmasını ve spor etkinliklerine katılımını sağlamak, bunun için gerekli tesisleri kurmak, kurdurmak, işletmek ve işlettirmek amacıyla 02.10.1989 tarihinde kurulmuştur. Bu amaç doğrultusunda faaliyetlerini şehrin çeşitli bölgelerinde 27 adet spor kompleksinde sürdürmektedir.

İSTANBUL SPOR AŞ İŞ BAŞVURUSU



İstanbul Spor AŞ 'ye üstteki adresten iş başvurusu yapılabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.