Perşembe, Şubat 12, 2015

MNG KARGO İŞ BAŞVURUSU

MNG Kargo MNG Holding'e bağlı en büyük kargo firmalarından biri. Kariyer hedefleyenler arasında en çok tercih edilen firmalardan biri olduğu için iş başvuru bilgilerini blogumuzda yayınlıyoruz.

MNG Kargo hakkında özet bilgi:"Yaklaşık otuz yıl önce taşımacılık anlamında yeni bir sektör olarak kendini göstermeye başlayan kargo taşımacılığı, kısa zamanda kendi kurallarını ve sistemini oluşturarak günümüzdeki seviyesine ulaşmıştır. Bu sürecin son on yıllık diliminde sektörde yer alan oyuncular, yaşamın içinde oluşan yenilikleri takip ederek, değişen müşteri beklentilerine göre daha kaliteli hizmet üretebilmek ve hem yerli hem uluslararası pazarda rekabet gücüne sahip olabilmek adına teknolojiden de destek alarak değişim içine girmişlerdir. Bu değişim, temel ihtiyaç ve beklentilerin karşılanmasının çok ötesine geçerek, hayatları kolaylaştıracak, avantajlar sağlayacak çalışmalar ile hayal bile edilemeyenleri gerçekleştirme noktasına ulaşmıştır. Böylece yeni bir nitelik kazanan operasyonumuz, bu değişim ile birlikte yeni bir çalışma tarzı ve yeni bir kültürü de beraberinde getirmiştir."


MNG KARGO İŞ BAŞVURUSU

İlk olarak üstteki sayfadan MNG Kargo kariyer sayfasına gidiniz. Daha sonra açılacak olan sayfada iş olanakları linkini tıklayınız. Bu kısımda genel iş başvurusu seçeneğini seçin. Buradan iş başvurusu yapabilmek için firmanın kariyer sitesine üye olmanız gerekmektedir. Üye olduktan sonra iş başvurusu yapabilirsiniz. Ayrıca daha sonra yine bu sayfadan iş ilanlarını inceleyebilir ve başvurunuza gelecek cevapları görebilirsiniz.

2 yorum:

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.