Perşembe, Şubat 12, 2015

İSTANBUL BELTUR AŞ İŞ BAŞVURUSU

Blogumuzda iş başvurusu yapabileceğiniz firma ve kurumların bilgilerini yayınlamaya başka bir firma ile devam ediyoruz. En çok talep İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakleri'ne olduğu için bu kurumların iş başvuru bilgilerini yayınlamaya devam ediyoruz. Bu sefer sizlerle paylaşacağımız iş başvurus sayfası İSTANBUL BELTUR A.Ş.

Şirket hakkında bilgi:
1996 senesinde kuruluş faaliyetlerini tamamlayan şirket, 01.01.1997 senesinde faaliyete başladı. İstanbul Belediyesi 1982 tarihli bir protokol ile Turing kurumuna devrettiği tarihi köşklerin işletim hakkını, 1992 yılında ek kullanım hakkı ile uzattı. 1995 senesinde bu ek kullanım hakkının bitimiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi Turing ile arasında protokolü yenilemeyeceğini belirtmiş ve Turing’in köşkleri boşaltması talep edilmiştir. BELTUR İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin devraldığı ve restore ettiği tarihi kasır ve köşkleri kiralayarak işletmeye başlamıştır. 


Hemen üstte yer alan adresten iş başvurusu yapabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.