Perşembe, Şubat 12, 2015

İSTANBUL KÜLTÜR AŞ İŞ BAŞVURUSU

Blogumuzda iş başvurusu yapabileceğiniz firma ve kurumların bilgilerini yayınlamaya başka bir firma ile devam ediyoruz. En çok talep İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakleri'ne olduğu için bu kurumların iş başvuru bilgilerini yayınlamaya devam ediyoruz. Bu sefer sizlerle paylaşacağımız iş başvurus sayfası İSTANBUL KÜLTÜR A.Ş.

Şirket hakkında"

Modern yönetim esaslarının uygulandığı, dürüst, adil, istikrarlı ve çalışanlara huzur veren sürekli bir çalışma ortamı oluşturmak,

Üstün verimli ve gerek mesleki, gerek ekonomik tatmini olan yeterli sayıda eleman çalıştırmak, Personelin yetiştirilip, organizasyon kademelerinde yükselmelerini sağlayan, yeni açılan işlere ve boş kadrolara mevcut personelin atanmasına öncelik veren bir personel politikasını kurumlaştırmak,"





Üstte yer alan sayfadan şirkete iş başvurusu yapılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.