Perşembe, Şubat 12, 2015

İSTON AŞ İŞ BAŞVURUSU

Blogumuzda iş başvurusu yapabileceğiniz firma ve kurumların bilgilerini yayınlamaya başka bir firma ile devam ediyoruz. En çok talep İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakleri'ne olduğu için bu kurumların iş başvuru bilgilerini yayınlamaya devam ediyoruz. Bu sefer sizlerle paylaşacağımız iş başvurus sayfası İSTON A.Ş.

İSTON AŞ hakkında bilgi"İSTON A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin altyapı ve üstyapı ihtiyaçlarını tedarik etmek amacıyla 1986 yılında kuruldu. İstanbul’un yanı sıra Marmara Bölgesi’nin tamamı ve Türkiye’nin çok sayıda şehrine ürün ve hizmet veren İSTON A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin dünyanın çeşitli ülkelerine ihracat yapan bir kuruluşudur. Şirket, beton ve betonarme boru, parke taşı ve bordür, hazır beton, endüstriyel ürünler, prefabrik yapı elemanları ve şehir mobilyaları üretimi ile birlikte proje/tasarım ve müteahhitlik hizmeti veriyor."


Hemen üstte yer alan sayfadan iş başvurusu yapabilirsiniz.

3 yorum:

  1. İstona iş başvurusu yapmak istiyorum

    YanıtlaSil
  2. İstona iş başvurusu yapmak istiyorum

    YanıtlaSil
  3. İstona iş başvurusu yapmak istiyorum

    YanıtlaSil

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.