Perşembe, Şubat 12, 2015

BİMTAŞ AŞ İŞ BAŞVURUSU

Blogumuzda iş başvurusu yapabileceğiniz firma ve kurumların bilgilerini yayınlamaya başka bir firma ile devam ediyoruz. En çok talep İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakleri'ne olduğu için bu kurumların iş başvuru bilgilerini yayınlamaya devam ediyoruz. Bu sefer sizlerle paylaşacağımız iş başvurus sayfası  BİMTAŞ A.Ş.

Şirket hakkında bilgi :

"BİMTAŞ, 1997’den itibaren planlı ve sağlıklı kentleşmenin gereği olan alt ve üstyapı yatırımlarının gerçekleşmesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerine, ilçe belediyelerine, kamu ve özel kuruluşlara mühendislik, müşavirlik ve proje hizmetleri vermektedir.
Küresel bir merkez olma yolunda hızla ilerleyen İstanbul’un çehresini değiştirecek birçok çalışmanın altında imzası bulunan BİMTAŞ, dere ıslahlarından metro sistemlerine, ekmek fabrikalarından kültür merkezlerine, spor komplekslerinden park ve bahçe düzenlemelerine kadar hayatın tüm alanlarında fizibilite, etüt, proje, müşavirlik hizmetleri ile yurtiçi ve yurtdışındaki yerel yönetimlerin ve yerel yönetimlere hizmet veren özel sektörün taleplerini karşılıyor."




Hemen üstte yer alan sayfadan iş başvurusu yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.