Cumartesi, Temmuz 09, 2011

AKÇANSA İŞ BAŞVURUSU

AKÇANSA İŞ BAŞVURUSU

Akçansa iş başvurusu ve işe alım süreci ile ilgili bilgilerin yer aldığı sayfamızdır.

Akçansa işe Alım sürecinin hedefi doğru işe doğru insanı bulmak ve yerleştirmektir. Bu sayede uzun vadeli, verimli ve etkin bir çalışma yaşamı oluşturulacağına inanmakta olan firma bütün pozisyonlar için iyi seviyede yabancı dil bilgisi, başarılı bir akademik geçmiş ve gelişmiş sosyal yetkinlikler ile ortak şirket değerlerinin temsili temel koşullardır.

Başvurunuz incelenmesinin akabinde mevcut boş pozisyonlar dahilinde değerlendirilecektir. Başvurunuz alakalı pozisyonun gerektirdiği koşulları sağlaması halinde karşılıklı görüşme ile beklentilerin uyumu saptamak için ilk mülakat gerçekleştirilecektir. Görüşmeler yapılandırılmış yetkinlik bazlı mülakatlar, envanter testleri ve yabancı dil ölçüm testleri ile desteklenmektedir. Bütün görüşmelerde sistematik ve objektif yaklaşım prensibinden ödün verilmemektedir.

İşe alım sürecinde hem insan kaynakları hem de ilgili bölümler, adayları yalnızca o an için gereksinim duyulan pozisyon dahilinde değil, gelecekte aynı işlevde veya Akçansa’nın diğer birimlerindeki değişik pozisyonlarda görevlendirilmek üzere, kurumun tümüne kaynak sağlayacak şekilde değerlendirir.



Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada Akçansa açık iş pozisyonları yer almaktadır. İş başvurusu işleminizi online olarak yapabilirsiniz.



*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.