Çarşamba, Temmuz 20, 2011

ENDEKS HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

ENDEKS HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Ülkemizin en büyük kariyer bloğu ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada holdingin insan kaynakları,kariyer,işe alım süreci ve iş başvurusu işlemleri hakkında bilgiler yer almaktadır.

Holding Hakkında

Endeks Holding A.Ş., finansman danışmanlığı, finansal kiralama, nakit akışı (cash flow management), sigorta & reasürans brokerlik, savunma sanayi, bilişim teknolojileri, denizcilik & taşımacılık, madencilik, turizm, sağlık, ithalat-ihracat, yurtiçi-yurtdışı sanayi yatırımları ve üretim ile ilgili alanlarda uzmanlık ve deneyimi birleştirerek 
sürekli yatırımlarda bulunan Türkiye'nin genç ve dinamik şirketler grubudur.


Üstteki bağlantıyı tıkladığınız zaman holdingin kurumsal websitesinin insan kaynakları sayfasının iş başvurusu bölümü açılacak. Açılan bu sayfadaki iş başvuru formunu doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnıza bilgilendirme amaçlıdır. Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com’un adı geçen kurumlar/şirketler ile bağlantısı yoktur. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.