Çarşamba, Temmuz 20, 2011

ÇÖZÜM HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

ÇÖZÜM HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada holdingin genel tanıtımı,insan kaynakları ve kariyer politikası ile işe alım süreci ile ilgili bilgiler yer almaktadır. Sayfamızda iş başvurusu yapmak için gereken bilgiler yer almaktadır.

Sitelerinden alıntılanan bilgilere göre:

"Holding Hakkında
2000 senesinde Çözüm Holding bünyesinde Destek Bilgisayar, Kart-Sis, TSH ve Kart-Sis Ankara firmaları tekrar yapılandırıldı. 


Holding firmaları tarafından Akıllı Kart, RF ve İnfraRed tabanlı uygulama ve projelerde sistem bütünleyici olarak anahtar teslimi çözümler sunulmakta, projelerde bulunan tüm yazılımlar ve donanım üretimi gereksinimleri karşılanmaktadır. Kart-Sis ve Kart-Sis Ankara firmalarımız kart kişiselleştirme ve postalama sistemlerinde sektöründe lider firmaların Türkiye distribütörüdür. Aynı zamanda TSH tarafından üretilen ürünlerin, yaygın Bayi ve Distribütör ağına sahiptirler. Bu yapısıyla ithalatçı kimliğinin yanı sıra imalat ve ihracatçı kimliği ile de ön plana çıkmaktadırlar. 



Bünyedeki şirketler tarafından sunulan çözüm yelpazesinde; Güvenlik Donanımları, PC ve Network Güvenliği, Elektronik Ödeme, Otopark Ücretlendirme, Elektronik Ücret Toplama (otoyol ve köprü gişeleri), Kampüs Otomasyonu, Elektronik Bilet Toplama (toplu taşımacılık), gibi uygulamalar yer almaktadır. Üretimi yapılan TSEK belgeli başlıca ürünler; Temaslı/Temassız Akıllı Kart Okuyucu/Yazıcı, Turnike ve Bariyer Sistemleri olup, Kağıt Toplama Sistemi, X10 Akıllı Ev, Veri Terminalı, Otopark Ekipmanı da yazılım ve donanım üretimi gerçekleştirilen diğer ürünlerinden birkaçıdır. Tüm ürünlerin satış sonrası teknik servis desteği TSH firması tarafından verilmektedir. 



Çözüm Holding ve bünyesindeki beş güçlü şirket, EN ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistem Sertifikasına sahiptirler."



Üstte bulunan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan holdingin insan kaynakları sayfasında bulunan iş başvuru formunu doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

*Bu sayfa ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından sadece bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır. Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com’un adı geçen kurum/şirketler ile bağlantısı yoktur.Sitemiz sadece iş başvuru sayfalarını kategorik olarak bir araya getiren bir blogdur.

1 yorum:

  1. Adsız1:27 ÖS

    TRANSMİKSER DAMPERLİ KAMYON HİYAP TIR VS.GİBİ ARAÇLARI BÜYÜK BİR USTALIKLA KULLANA BİLİRİM.E+D+G EHLİYTE SAHİBİ.SRC+PİSİKOTEKNİK BELGELERİNE SAHİBİM.14YILLIK PROFESYONELLİKLE YOL.BARAJ HARFRİYAT İŞLERİNDE.ÇALIŞTIM.ÇALIŞTIĞIM FİRMALAR SOYAK BETON OYAK BETON KAĞITHANE DOLMABAHÇE BOMANTİ TÜNELLERİNDE.YILDIZ HOLDİNK ETİ GÜMÜŞ FAB.KÜTAHYA.ÇELİKLER HOLDİNK SEYİTÖMER ŞANTİYESİNDE.ÖZDOĞU İNŞ.KIRKA ETİBOR İŞLETMELERİ ŞANTİYESİNDE VS.ÇALIŞTIM.BU TECRÜBELERİMİ SİZİN ŞİRKETLERİNİZ BÜNYESİNDE KULLANMAKTAN ONUR DUYARIM.SAYGILARIMLA.05382623441.05412623441.

    YanıtlaSil

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.