Çarşamba, Temmuz 20, 2011

GEDİK HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

GEDİK HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Holding’in insan kaynakları, kariyer, işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır. İş başvurusu yapma işlemleri hakkında açıklamalar bulunmaktadır.

Holding Hakkında
"GEDİK HOLDİNG’in temeli 1963 senesinda kaynak sarf malzemesi üreticisi olarak kurulan GEDİK Kaynak ile atılmıştır. GEDİK Kaynak ticari hayatını yıllar içinde başarıyla devam ettirmiş ve sektöründe  lider  konuma  gelmiştir. GEDİK HOLDİNG daha sonra faaliyet alanları arasına döküm, vana, sermaye piyasaları, eğitim gibi pek çok sektörü katmış ve bu alanlarda da öncü kuruluşlarıyla Türkiye’nin en köklü ve en saygın kurumları arasında yerini almıştır.

GEDİK  HOLDİNG bünyesinde 1500’ün üzerinde kişi çalışmaktadır. Holding, yeniliklere  ve  yatırıma  verdiği   önemle   her geçen  gün  büyüyen, kendisini global ve lokal ekonomik şartlara ve değişimlere uydurabilen, stratejik alanlardaki gelişmeleri yakinen takip edip hızlı reaksiyon gösterebilen  geniş  bir  topluluk  haline  gelmektedir.

Gedik Kaynak ve Döküm Grubu’nun Türkiye genelinde İstanbul merkez ofis olmak üzere Ankara, Bursa, Antalya, İzmir, Adana, Trakya, Erzurum, Kayseri, Konya, Samsun, Eskişehir’de bulunan bölge müdürlükleri ile yaygın bir satış ve hizmet ağı bulunmaktadır. Grup, Avrupa’daki müşterilerine daha hızlı hizmet verebilmek amacıyla 2009 senesinda Hollanda’da Gedik Europe adıyla bir satış ofisi açmıştır. Bunun yanı sıra Grubun Amerika, Rusya, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Güney Asya bölgelerinde partnerleri bulunmaktadır.

GEDİK  HOLDİNG, tüm dünyada talep gören GEDİK  Kaynak ve GEDİK Döküm ürünlerini çeşitlendirmek ve kapasitesini artırmak amacıyla Sakarya Hendek 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde 261.700  m²’ lik bir alan üzerinde yepyeni ve modern bir tesis kurmuştur. 

GEDİK  HOLDİNG, ülkemizde kaynak başta olmak üzere ilgili sektörlerdeki nitelikli eleman gereksinimini gidermeye katkıda bulunmak ve sosyal sorumluluk bilinci ile 1994 senesinda GEDİK Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı’nı (GEV) kurmuştur."


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman holdingin insan kaynakları sayfası açılacak. Açılan bu sayfada bulunan online iş başvuru formunu doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

*Bu sayfa ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından yalnızca bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır. Sitemizde adı geçen kurumlar ile sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com’un bağlantısı bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.