Çarşamba, Temmuz 20, 2011

HAYAT HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

HAYAT HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Holding’in insan kaynakları, kariyer, işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır. İş başvurusu yapma işlemleri hakkında açıklamalar bulunmaktadır.

Holding Hakkında

"Kiğılı Ailesi'nin hisselerine sahip olduğu Hayat Grubu, ağırlıklı olarak kimya ve ağaç sanayi sektörlerinde faaliyet göstermektedir.

1937 senesinda tamamı yerli sermaye ile kurulan Hayat Kimya A.Ş., Hayat Temizlik ve Sağlık Ürünleri AŞ, Limaş Liman İşletmeleri A.Ş., Kastamonu Entegre A.Ş. ve Yongapan Orman Ürünleri A.Ş. şirketleri faaliyetlerini Hayat Holding'e bağlı olarak gerçekleştirmektedir. 

Hayat Kimya, Temizlik ve Sağlık Ürünleri, BİNGO, TEST, HAS, MOLPED, JOLY, MOLFIX ve BEBEM, PAPİA, FAMİLİA ve TENO markalarıyla ev temizlik ürünleri, bebek bakım ürünleri, kadın hijyen ürünleri, kişisel bakım ürünleri ve temizlik kağıdı ürünlerini dünya standartlarındaki üretim teknolojisiyle İzmit Yeniköy Entegre Üretim Tesisleri'nde üretmektedir. 

Teknolojik altyapı desteği, kojenerasyon tesisi, sürekli proses kontrol, yüksek üretim kapasitesi ve çevreci yaklaşımıyla üretimlerini gerçekleştirdiği Hayat Kimya'nın bu yeni yatırımı, kalite-fiyat performansını artırarak, tüketici taleplerine daha iyi cevap verebilen ve uluslararası rekabet şansını artıran avantajlar sağlamaktadır.

Gelişmeye ve yeniliğe önem veren, çağdaş, tüketici haklarına saygılı ve çalışanlarının mutluluğuna odaklı bir şirket olarak bulunduğu sektörlerde lider olmayı hedef edinen Hayat Grubu, yaygın satış ağı, yoğun reklam kampanyaları, geniş ürün yelpazesiyle, Türkiye ve birçok ülkede en çok satan ve güvenilen markalara sahiptir."


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman holdingin insan kaynakları sayfası açılacak. Açılan bu sayfada bulunan online iş başvuru formunu doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

*Bu sayfa ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından yalnızca bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır. Sitemizde adı geçen kurumlar ile sitemiz Müstahdem.com’un bağlantısı bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.