Pazar, Temmuz 10, 2011

ETİ İŞ BAŞVURUSU

ETİ İŞ BAŞVURUSU

Eti iş başvurusu ve işe alım süreci ile ilgili detaylı bilgilerin yer aldığı Müstahdem.com sayfasıdır. Eti yıllardır Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında en üst sıralarda yer almaktadır. Hepimizin de tanıdığı ve ekstra tanıtıma ihtiyacı olmayan bu firmada çalışma koşulları nasıl bu makale de anlatılmaktadır.

Eti insan kaynakları departmanının amacı, ETİ’yi geleceğe taşıyacak, ETİ yetkinliklerine sahip vasıflı işgücünü firmaya katmak, en uygun adayı en uygun pozisyonda objektif araçlarla değerlendirmektir.

Firmanın işe alım süreci, kadro planı doğrultusunda, açık olan pozisyonların www.etietieti.com ve anlaşmalı internet sitelerinde duyurulmasıyla başlar. Açık pozisyonlar için alınan başvurulardan aday havuzları meydana getirilip, pozisyon gereklilikleri açısından değerlendirildikten sonra, CV'si uygun adaylar görüşmeye davet edilir.

Görüşme sürecinde; başvuru formu, yabancı dil testi, kişilik testi ve yetkinlik bazlı ölçme ve değerlendirme teknikleri ve araçları kullanılır. Adaylar, öncelikle İnsan Kaynakları yetkilisi ile “Yetkinlik Bazlı Mülakat” ve ilgili pozisyonun birim ve üst düzey yöneticisiyle hem kişilik özellikleri hem de mesleki yeterlilik kriterleri açısından mülakat gerçekleştirirler. Mülakatlarda başarılı bulunan adaylar, “Değerlendirme Merkezi” uygulamasına dahil edilirler.

Değerlendirmeler sonucunda, işe alım süreci, en uygun adaya iş teklifi yapılması ile sonlanır. İş teklifi yapılmayan adaylara değerlendirilme durumları ile ilgili bilgi verilir. Adayların başvuruları başka pozisyonlarda değerlendirmek üzere “ETİ Aday Veritabanı”nda saklı tutulur ve uygun olabilecek pozisyonlar için ilgili adaylarla iletişime geçilir.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman Eti'nin kurumsal İK sitesi etietieti.com açılacak. Bu sayfada CV'inizi oluşturarak açık iş pozisyonlarına başvuruda bulunabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.