Perşembe, Temmuz 14, 2011

ALTINBAŞ HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

ALTINBAŞ HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

Özellikle kuyumculuk sektöründe öncülerden biri olan Altınbaş Holding'in işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.


Altınbaş Holding Hakkında Özet Bilgi

Türkiye için 1950 senesi her açıdan kritik bir seneydi. 1939 senesinden 1945 senesine dek devam eden 2. Dünya Savaşı’nın akabinde Türkiye, 1946 ile beraber çok partili hayata geçmişti. Türkiye’nin her bakımdan dünyayla bütünleşmesi hızlanmaktaydı. İşte Altınbaş Holding’in temelleri de Türkiye için böylesine mühim olan bir senede atıldı. Altınbaş Kuyumculuk, Kurtuluş Savaşı'ndaki direnişin en önemli kalelerinden birisi olan ve bu mücadelesiyle Atatürk gibi “Gazi” unvanına layık görülen Gaziantep şehrinde Türkiye ile buluştu. Mehmet Altınbaş tarafından kurulan bu kurum, aradan yaklaşık 50 yıl geçtikten sonra Türkiye’nin en önde gelen holdinglerinden birine dönüştü.

Altınbaş’ın tarihi, Türkiye’nin kalkınmasına paralel bir tarihtir. 1980’lerde küreselleşmenin öneminin iyice farkına varan Türkiye’de, Altınbaş Kuyumculuk da bu sürecin gereği olan dışa açılmayı gerçekleştirdi. Altınbaş Mücevherat’ın kuruluşuyla Altınbaş, yurtdışına açıldı. Bu yurt dışına açılış 2008 yılına gelindiğinde 35 ülkeye doğrudan, 80 ülkeye dolaylı ihracat yapan bir devin ilk hamlesiydi. Yurt dışına açılmasından kısa bir süre sonra Altınbaş, Kıbrıs Altınbaşbank’ı kurdu. Böylece hem yurt dışında doğrudan yatırımlara başlıyor, hem de finans sektörüne el atıyordu. Finans sektörüne güçlü bir giriş yapan Altınbaş, aynı dönemde yine KKTC’de Altınbaş Yatırım’ı kurarak bu sektörde ne kadar iddialı olduğunu gösteriyordu.



* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.