Cumartesi, Temmuz 16, 2011

BİM İŞ BAŞVURUSU YAPIN

BİM İŞ BAŞVURUSU


Faaliyetlerine 1995 senesinde 21 mağaza ile başlayan BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. temel prensibi, temel gıda ve tüketim malzemelerinin mümkün olan en uygun fiyat ve en yüksek kaliteyle tüketiciye ulaştırılmasıdır.

Yüksek indirim (hard-discount) modelinin Türkiye’deki ilk temsilcisi olan BİM, portföyünü yaklaşık 600 ürünle sınırlı tutmakta ve çok sayıda özel markalı ürüne sahip olmayı hedeflemektedir.

BİM, mağaza sayısı ve cirosunu istikrarlı bir biçimde artırma politikasını 2010 senesinde de sürdürmüştür. Satışlarda gerçekleştirdiği %24’lük artış bunun açık göstergelerinden biridir. 2010 senesi içinde üç yeni bölge merkezinin yanısıra 323 yeni mağaza açarak mağaza sayısında %12  oranında büyüme kaydeden BİM, faaliyetlerini tüm Türkiye’de yaygınlaştırmak amacındadır. BİM, gelişimini, kalite anlayışından ve müşteri memnuniyeti önceliğinden vazgeçmeksizin, etkin maliyet yönetimi politikasıyla sürdürmektedir.

BİM, başta müşterileri ve tedarikçileri olmak üzere tüm paydaşlarıyla kurduğu güvene dayalı ilişkiler ve çalışanlarının kusursuz hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam etmektedir.

Bim iş başvurusu aşamaları ve işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı sayfamızdır. Türkiye'nin en büyük ucuzluk marketleri zincirlerinden biri olan Bim'de çalışmak isteyenlere yönelik detaylı bilgiler mevcuttur.

Bim'de Kariyer

Bim başarısını elemanlarının yüksek performansından almaktadır. BİM, büyümeye sürekli olarak devam ederken yeni çalışanlar istihdam etmeyi de sürdürüyor. Full time ve part time olmak üzere 16.200'den fazla eleman çalıştıran BİM, hızla gelişen mağaza, depo ve ofis operasyonlarında çalışacak, başarıya odaklı, kariyer yapmak isteyen genç arkadaşlara gereksinim duyuyor. Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, minimum lise mezunu, erkek ve bayan genç elemanlar arıyor. Erkek adayların askerlik hizmeti ile ilişiği olmaması tercih edilmektedir.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman Bim'in insan kaynakları sayfasına yönleneceksiniz. Açılan bu sayfada Bim'in İK sitesine üye olduktan sonra iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.