Cumartesi, Temmuz 16, 2011

KİPA İŞ BAŞVURUSU

KİPA İŞ BAŞVURUSU

Tesco tarafından satın alınan Kipa'nın işe alım süreci hakkında bilgiler yer almaktadır.

1924 senesinde kurulmuş olan, perakende devi Tesco, günümüzde, küresel ölçekte 2.400 mağazası ve 300.000 personeli ile faaliyetlerini devam sürdürmektedir.Organik büyüme programı aşamasında, lokal bir perakendeciden, uluslar arası bir grup halini almıştır.

1994 senesinden bu yana faaliyet göstermekte olan Kipa, Türkiye'deki perakende çalışmalarını genişletmek amacı ile yola çıkan Tesco Grubu ile Kasım 2003 tarihi itibarı ile birleşmiş ve bu grubun bir parçası haline gelmiştir.



*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.