Cumartesi, Temmuz 16, 2011

İPEK KAĞIT İŞ BAŞVURUSU

İPEK KAĞIT İŞ BAŞVURUSU

İpek Kağıt, sahip olduğu en yeni kağıt teknolojisiyle her zaman zamanın ve rakiplerinin önünde olmayı sürdürmektedir.

İpek Kağıt, artan talepleri karşılamak üzere Mayıs 2000'de üçüncü kağıt üretim tesisini devreye sokarak senelik kağıt üretim kapasitesini 87.000 tona yükseltmiş; 2006 senesi itibarıyla kapasitesini 100.000 tona çıkartmıştır.

İpek Kağıt, 1991 senesinde devreye giren ikinci kağıt makinesinin sağladığı teknoloji sayesinde bilgisayar ile yapılan otomatik işlem kontrolünü ve Türkiye'de ilk ve tek olan multi-layer teknolojisini kullanmaya başlamıştır. Geliştirilen multi-layer teknolojisi ile tüketiciye en kaliteli ve en yumuşak ürünleri sunma yolunda çok önemli adımlar atılarak; farklı selüloz tabakalarının kağıdın iki yüzeyinde konumlandırılması ile dış yüzeyler son derece yumuşak, iç yüzeyler ise dayanıklı olacak şekilde üretim yapılmaktadır. Dolayısıyla Selpak Tuvalet Kağıdı, Selpak Peçete, Selpak Kutu Mendil gibi çift katlı veya Selpak Mendil gibi çok katlı ürünlerin tene temas eden yüzeyleri olağanüstü yumuşaklığa sahip olup bu ürünler Selpak "SuperSoft" olarak tüketiciye sunulmaktadır. "SuperSoft" özelliği ihraç edilen bobinlerde de aranan kalite haline gelmiş durumdadır.



*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.