Pazar, Temmuz 17, 2011

BOYTEKS TEKSTİL İŞ BAŞVURUSU

BOYTEKS TEKSTİL İŞ BAŞVURUSU
Türkiye’nin en büyük iş başvuru ve kariyer sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada firmanın işe alım süreci ve insan kaynakları politikası hakkında bilgiler yer almaktadır. Firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için gereken bilgiler sayfamızdadır.

Dünya'nın en büyük gruplarından Boydak Holding'in sektöründe lider tekstil yatırımı... Sahip olduğu tam entegre tesislerle bugün Dünyanın en büyük yatak kumaşı üreticisi... Doğaya dost, insana saygılı, hep iyisini düşünüp, en yenisini geliştiren, daha çok araştırıp, durmadan çalışan, sınırsız seçeneği üretip, en hızlı teslimatı gerçekleştiren tekstil dünyasının yenilikçi gücü...

Sadece Türkiye'nin değil, dünyanın da en büyük yatak kumaşı ve döşemelik kumaş üreticilerinden Boyteks yatak kumaşlarını Kayseri, döşemelik kumaşları ise Bursa'da üretmektedir. Yatak kumaşı üretimine 2000 senesinde başlayan Boyteks, değişen pazar ihtiyaçları doğrultusunda 2005 senesinde dokuma yatak kumaşı üretiminin yanında başladığı örme yatak kumaşı üretimini 2010 senesinde daha da artırmış, gelecekte daha da artırmaya devam edecektir. Üretimde kullandığı ipliği 2003'ten bu yana kendi tesislerinde üreten Boyteks, iplikten kumaş üretimine kadar bütün prosesleri tamamı kendine ait ERP sistemi ile çalışan tam entegre tesislerde gerçekleştirmektedir. 


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada firmanın İnsan Kaynakları sayfasında bulunan iş başvuru formu açılacaktır. Bu iş başvurusu formunu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com’un sitede adı geçen kurumlar/firmalar ile bir bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.